bilgi talep formu
Hasar Yönetimi
xxx Hasarların hızlı ve eksiksiz olarak tazmin edilmesinin herkes için çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Sigorta Şirketlerinden bir hasar talep etmek için yapılması gereken hazırlıklar vakit alır ve bazen çok karmaşık da olabilir. Vaktinizi bunun yerine kendi işlerinize ayırmak en doğal hakkınızdır...
devamı »
SANAT ESERİ ALIRKEN…

SANAT ESERİ ALIRKEN…

Dünyada her yıl yaklaşık olarak 6 milyar USD değerinde sanat eseri hırsızlığı yaşanmaktadır. Hırsızlıklar özellikle kargaşalık olan bölgelerde bulunan müzelerden yapılmaktadır. Bunun yanında kişisel koleksiyonlardan yapılan hırsızlıklar sonucu ele geçirilen eserler ile çeşitli yerlerde taklit eserler de piyasaya sürülmektedir.

Dünyadaki 4.büyük organize suç şebekesinin faaliyet gösterdiği sanat alanında yatırım yaparken satın alacağınız eserin orijinal ve geçmişinin temiz olduğunu teyit etmek çok önemlidir. Bir eser karaborsada 4-5 kere el değiştirdikten sonra geriye doğru izini sürmek imkansıza yakındır ve dolayısıyla çalıntı bir eseri bilmeden satın alma hatasına düşmek kolaylaşır.

Bir eseri alırken hatalı bir işlem yapmamak için bazı önerilerimiz olabilir:



Tel : (212) 272 01 21 - (212) 272 01 51 Kişisel Verilerin Korunması Copyright © 2024 | Bentem Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.