bilgi talep formu
PERSONEL FERDİ KAZA

Bir şirketin en önemli değeri insanlarıdır. Her gün binlerce kişi karşı karşıya kaldığı kazalar sonucu yaralanmakta veya hayatlarını kaybetmektedir. Çalışanlarınızın karşı karşıya oldu bu riski sigortalatmak sadece çalışanlarınıza fayda sağlamakla kalmaz aynı zamanda işletmenizi ticari olarak da korumaya alır. Kaza sonucu gereken tedavinin bir an önce doğru şekilde yapılmasını sağlamak kişinin moralini en üst düzeyde tutacağı gibi firmanızın iş gücü kaybını da minimuma indirecektir. Ayrıca bir iş kazası sonucu oluşabilecek masrafların ödenmesi vicdani bir görevdir.

Personele sunulan yan haklar paketinin bir parçası olarak yaptırılan bu sigorta, son yıllarda ülkemizde de ciddi rağbet görmeye başlamış olup firmaların personeline verdiği değerin bir ifadesi olarak görülmektedir. Bu tip bir sigorta poliçesi yaptırılırken sigortalanacak kişileri görevini göz önüne almak gerekir. Üretim hattında çalışanların, ofis personelinin, satış ekibinin, şoförlerin, sporcuların veya farklı görevdeki kişilerin karşı karşıya olduğu riskler birbirinden farklıdır. Tabii kişilerin karşılaşabileceği kazalar mesai saatleri ile de sınırlı değildir. Seyahatte ve hatta evde bile kazlar olabilmektedir.

Yıllardır ferdi kaza sigortalarının yapılmasında veya hasarında aktif rol almış olan ekibimiz sizin risklerinizi belirleyip ona göre sigorta şirketleri ile müzakereleri yapma konusunda uzmanlaşmıştır.

Tel : (212) 272 01 21 - (212) 272 01 51 Kişisel Verilerin Korunması Copyright © 2024 | Bentem Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.