bilgi talep formu
KAR KAYBI

Olası bir hasar sonucu faaliyetin devam ettirilememesi sebebiyle uğranabilecek kar kayıpları veya bu süre zarfında ödemeye devam etmek zorunda kalınan sabit giderler, firmaların nakit akışlarında hayati tehlikeye sebep olabilecek sonuçlar doğurabilmektedir. Zarar gören tesisin yerine konması için gerekli tutarlar ilgili sigorta poliçelerinden karşılansa bile bu süreçte yapılması gereken ödemeler, gelirin azalmış veya durmuş olması sebebiyle zorluk yaratacaktır. Kar Kaybı sigortaları faaliyete devam edilemeyen bu dönemlerde oluşan cirodaki azalmayı temin etmek üzere yaptırılır.

Öncelikle klasik bir sigorta planında teminat altına alınmamış olan kar kaybı risklerinin belirlenmesi gerekmektedir. Başa gelebilecek bir hasarın yaratacağı kar kayıplarının hesabının da doğru tespit edilmesi önem taşımaktadır. Sigortalılarımız adına bu bilgiler ışığında sigorta şirketleriyle yaptığımız görüşmelerde olası hasar sonucunda kaybın karşılanabilmesi için gerekli poliçe şartlarının temin edilmesini sağlıyoruz. Unutmamak gerekir ki bu riskin yaratacağı sonuçları zarar meydana gelmeden önce iyi tahmin etmek gerekir ve bu konuda uzman ekibimiz sizin bu tahmini yapmanızı sağlayacak şekilde yönlendirir.

Tel : (212) 272 01 21 - (212) 272 01 51 Kişisel Verilerin Korunması Copyright © 2024 | Bentem Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.