bilgi talep formu
NAKLİYAT

Günümüzün tedarik zinciri uygulamaları ile hukuki gereklilikler nakliyat sigortalarının titizlikle ele alınması gerektiğini ortaya koymaktadır. Malların bir noktadan başka bir noktaya nakledilmesi kendine özgü birçok risk oluşturur. Gerek yükleme veya boşaltma esnasında gerekse de yolculuk sırasında oluşabilecek hasarlar nakliye sırasında var olan risklerden sadece birkaç tanesidir. Bu riskleri minimize etmek tecrübe ve özenli bir çalışma gerektirir.

Sigortalılarımızla yakın bir ilişkide olmamız onların çalışma şekillerini ve beklentilerini anlayıp ona göre hizmet vermemizi sağlıyor. Ticaret yapan şirketlerin her birinin farklı bir kültürü var ve bu farklılıklara iyi hizmet vermek için esnekliğimizi kullanıyor, pratik çözümler üretiyoruz.

Nakliyat sigortalarında hız da çok önemlidir. Bazı durumlarda malın yüklenmesi ile boşaltılması arasında sadece birkaç saat süre olabilir. Bu kısa sürede poliçelerin doğru olarak tanzim edilip gerekli yerlere ulaştırılmasını, konunun uzmanı ekibimiz yıllardır başarıyla sağlamaktadır.

Tel : (212) 272 01 21 - (212) 272 01 51 Kişisel Verilerin Korunması Copyright © 2024 | Bentem Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.