bilgi talep formu
İNŞAAT SİGORTASI

Bugünün rekabetçi ortamında, zorluklarla dolu inşaat sektöründe varlığını sürdürmek isteyen şirketler risklerini daha iyi kontrol etmek zorundadırlar. Bunun en önemli ayaklarından biri de sigorta konusunu doğru şekilde yönetebilmektir.

İnşaat projelerinde sigorta şirketlerine devredilebilecek riskler sadece inşaat sahasında olabilecek kazalarla sınırlı değildir. Tedarik zincirindeki kazalardan dolayı oluşabilecek gecikme zararlarından projenin gerçekleştirildiği ülkedeki politik risklere veya proje ile ilgili yapılan hata veya atlamalardan doğabilecek mesleki sorumluluklardan doğal afetlere kadar birçok risk sigorta ile teminat altına alınabilmektedir.

Bentem olarak dünyanın neresinde olursa olsun inşaat projelerinizde, üstlenmiş olduğunuz sorumluluğa göre sigortalanabilir risklerinizi tespit edip bunları Türkiye veya yurt dışındaki sigorta piyasalarında teminat altına almanızı sağlıyoruz. İster projenin işvereni olun ister yüklenicisi, her durumda ihtiyaçlarınıza uygun sigorta programları hazırlıyoruz. Sigorta programının bir inşaat projesinin başarıyla sonuçlanmasında en önemli etkenlerden biri olduğunun farkında olarak olası bir hasar anında sigorta şirketine sunulacak dosyanın hazırlanması ve sigorta şirketi ile müzakere sürecinde aktif rol alıyoruz.


Tel : (212) 272 01 21 - (212) 272 01 51 Kişisel Verilerin Korunması Copyright © 2024 | Bentem Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.