bilgi talep formu
SORUMLULUK SİGORTALARI

Bir işletmeye mali yük getirebilecek riskler tespit edilirken mevcut varlıklara gelebilecek zararların yanında, başkalarına verilebilecek zararların getireceği mali yükler de göz önüne alınmalıdır. Her işletme faaliyeti sebebi ile yarattığı zararlardan, her zaman %100 oranında olmasa bile belli oranlarda sorumludur. Sorumlu olunan oran ve buna bağlı olarak zarar görene ödenmesi gereken tutar genellikle bir mahkeme kararı veya buna benzer bir taleple tespit edilir.

Bir iş kazasında bedeni zarar gören personele veya faaliyet gösterilen yerde bedeni zarar gören ziyaretçi, müşteri veya tedarikçiye karşı oluşan sorumluluktan; üretilen malın kullanıcısına zarar vermesi veya verilen hizmetin kusurlu olması sebebiyle müşterilere zarar verilmesi sebebiyle oluşan sorumluluğa kadar çok çeşitli alanlarda mali yükümlülükler oluşabilir.

Bentem ekibi olarak faaliyetinizi inceleyerek ve çeşitli sektörlerdeki tecrübelerimizi kullanarak karşı karşıya olduğunuz sorumluluk risklerini tespit edip bunları sigorta poliçeleri ile teminat altına almanızı sağlıyoruz. İşletmenize özel sorumluluk risklerini tespit ettikten sonra aşağıdaki sigorta türlerinden birini veya birkaçını kullanarak oluşabilecek mali yükü en uygun şartlarla bir sigorta şirketine devretmenizi sağlıyoruz.


Tel : (212) 272 01 21 - (212) 272 01 51 Kişisel Verilerin Korunması Copyright © 2024 | Bentem Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.