bilgi talep formu
PARA SİGORTALARI

İşletmelerin karşı karşıya olduğu riskler arasında belki de gözlerinden en fazla kaçırdıkları riskler para ve kıymetli evraklarına gelebilecek zararlardır. Para ve kıymetli evraklar esas olarak işletmelerin faaliyet gösterdikleri adreslerde dururken risk yaratırlar. Bu esnada olabilecek bir hırsızlık olayının yanı sıra yangın veya doğal afetler de bu kıymetlere zarar verebilir.

Günümüzde her ne kadar para transferinde elektronik yöntemler bir hayli yer kaplasa da halen birçok firma, personeline nakit veya kıymetli evrak taşıtmaktadır. Bu tür bir taşıma sırasında yaşanabilecek hırsızlıklar firmaların korkulu rüyasıdır. Ayrıca firma personelinin, kendisine gösterilen güveni suistimal etmesi de ayrı bir risk oluşturmaktadır.

Bütün bu riskler çeşitli sigorta poliçeleri ile güvence altına alınabilmektedir. Varlık sigortalarında uzman olan ekibimizle yapacağınız görüşmelerde, para ve kıymetli evraklarla ilgili risklerinizi tespit edip gerekli sigorta poliçeleri ile güvence altına alınmasını sağlıyoruz.


Tel : (212) 272 01 21 - (212) 272 01 51 Kişisel Verilerin Korunması Copyright © 2024 | Bentem Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.